+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Tudjon meg rólunk, az AlcimiAir-ről többet

Számos hosting megoldást kínálunk nemzetközi ügyfeleink számára szerte a világon, terjesztve az AlcimiAir márkát, mind a biztonság és a megbízhatóság jegyében

Áttekintés

Az AlcimiAir egy rohamosan fejlődő cég az Egyesült Királyságban, amely magas színvonalú webhosting megoldásokat kínál magánszemélyeknek, kis- és közepes vállalkozásoknak. A kimagasló minőséget az üzletben az ügyfeleink felé tanúsított kiemelt ügyfélszolgálat, a megbízhatóság és a bizalom garantálja, mely az üzleti modellünk gerincét is képezi, hogy az ügyfél a lehető legmagasabb kiszolgálását biztosítsa.

A szolgáltatások széles skáláját kínáljuk ügyfeleink részére a teljesség igénye nélkül, mint a webtárhely, vps, dedikált szerverek és a viszonteladói tárhely, játékszerverek stb. Számos területen nagy tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozunk együtt, kiknek az életkora teljesen változó a csapaton belül. Jövőbeni célunk a folyamatos növekedés és az ügyfélkörünk minél magasabb színvonalon történő kiszolgálása.

Mint fentebb említettük, az Alcimi Air-nél megértjük, hogy ügyfeleinkkel való kapcsolattartás és folyamatos kommunikáció nélkülözhetetlen a sikerhez. Ezért mindig törekszünk arra, hogy kitaláljuk, mit lehetne jobban csinálni az ügyfeleink helyzetében, hogyan lehetne magasabb színvonalon nyújtani a szolgáltatásainkat.

Rack szekrényünk a Deninet szerver termében

Ben Sefton Ügyvezető Igazgató

Ben manages Alcimi and Alcimi Air strategy, delivering and evolving our digital services and digital marketing communications including content and social media channels to keep our clients abreast of current security threats, safety advice and updates.

Ben’s background within the UK Home Office makes him the ideal person to manage data forensics, secure hosting, technical delivery and internal cybersecurity protocols at Alcimi, adding additional value to our global client base.

Sztankovics Gábor Vezető Webfejlesztő

Gábor, ki a web-fejlesztési projektekért felel. Közel 10 éve foglalkozik programozással, mint a C. C++ és a PHP.

Paul Foulkes Webdizájner

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Vasvári Péter Rendszergazda

Üdv! Péter vagyok az alcimi rendszergazdája, én üzemeltetem és fejlesztem az alcimi rendszereit a háttérből, ezért velem ritkán lehet találkozni a frontvonalban, mondhatni egy ninja vagyok az árnyékban. Viszont, ha szükség úgy hozza rögtön ott termek, ahol baj van és igyekszem minél hamarabb elkergetni a probléma megoldásával a viharos fellegeket.

Nikita Wright Technikai Support (EN)

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

When an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Smajda Máté Technikai Support (HU)

Üdvözlöm az AlcimiAir csapatában dolgozom aktívan, mint Rendszergaza és Általános technikai Szupport.

Igyekszem tudásom legjavát nyújtani és nap mint nap új dolgokat tanulni a minél jobb és hatékonyabb munkavégzés érdekében.

Meglátásom szerint az ember nem ragadhat le egy ponton, folyamatosan haladnunk kell az utunkon előre.

Ha technikai kérdése van keressen bizalommal emailban vagy telefonon és azon leszek, hogy mihamarabb megoldjam a problémáját.

Miért jó választás az AlcimiAir az Ön számára?

Az AlcimiAir csapata nagy szakértelemmel rendelkező szakemberek áll, akik mögött hosszúra nyúlt szakmai tapasztalat húzódik meg. Ha problémája van vagy segítségre van szüksége, hozzánk bátran fordulhat informatikai kérdéseivel, biztos találunk rá megoldást. Nap mint nap keressük az új technológiákat és nyílforráskódú megoldásokat a szolgáltatásaink bővítésére s azok minőségének javítására.

Gyors mint a villám

Szervereink és szolgáltatásaink teljesítmény optimalizáltak, hogy a rendelkezésre álló erőforrásainkból a lehető többet tudjuk kihozni. Ennek eredményeképpen javul a szolgáltatás hatékonysága, csökkennek az elérési idők, növekedik a profit és csökkennek a kiadások.

Biztonságos

A biztonság az egyik fő kulcsszavunk! Törekszünk a biztonsági hiányosságok folyamatos felkutatására és azok mielőbbi megszüntetésére. Legyen az szoftveres sérülékenység vagy egy nem optimális, naprakész beállítás. A weboldalánál használjon Ön is ingyenes ssl tanusítványt a látogatói biztonságáért!

Kiszámítható

Áraink előre kalkulálhatóak és nincsenek rejtett költségek! Így Ön is tudhatja, hogy mire vállalkozik és jövőbelátóan tervezheti üzemeltetési költségeit meglepetések nélkül. Hosszabb távú, nagyobb méretű előfizetés esetén további kedvezmények érhetőek el, melyekkel még tovább csökkenthetőek a kiadások.

Support

A kiemelt szolgáltatásaink mellé 7/24 terméktámogatást nyújtunk az év minden napján. Ha Önnek esetleg kérdése, vagy bármilyen problémája akad, akkor kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a kérdése mielőbbi megválaszolásában, vagy a probléma mihamarabbi megoldásában.

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.