+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Backup tárhely

A biztonsági mentés egy elengedhetetlenül fontos dolog az informatika világában. Itt az adatok digitálisan vannak tárolva, tehát egy nem megfelelő tárolás következtében hamar elveszíthetjük őket, melynek a visszaállítási költsége igen tetemes összeggé nőheti ki magát. Ilyen lehet pl. egy eszköz meghibásodása, egy szerencsétlenül elszenvedett titkosítós vírus, amely az egész gépet, rosszabb esetben a hálózat többi eszközét is letitkosította stb. Egy praktikus mondás az informatikában, egy adat nem adat. A helyi mentésen kívül készítsen a fontos adatairól egy távoli, biztonságos helyre is másolatokat. Mi ehhez kínálunk tárhelyet, melyet egyszerűen FTP vagy SFTP titkosított kapcsolaton keresztül könnyedén elérhet. Lentebbi táblázatunkban megtalálja az erre vonatkozó ajánlatainkat.

Megrendelés

Biztonságos Webhely és Adatvédelem

Az SSL tanúsítványok védik a felhasználók érzékeny adatait az internetes kapcsolatok továbbításakor, illetve nagyobb biztonságérzetet biztosítanak az online vásárlások során.

SSL tanúsítványok beszerezhetőek itt

Az SSL tanúsítványok olyan kis fájlok, amelyek különféle tanusítványokból és egy digitális kulcsból tevődnek össze. Ezek validálják a személyek vagy cégegek online azonosságát. Ezeket a webszerverre telepítve a https protokoll engedélyezésével lehetőségünk nyílik a webkiszolgáló és a böngésző közötti biztonságos adatkapcsolat kialakítására. Ennek eredetiségét általában a böngésző hivatkozás mezőjénél megjelelő zöld lakat jelez vissza számunkra. Kiállítását a különböző SSL regisztrátorok végzik mint pl. a Comodo, GeoSSL stb.

Ez a tanúsítvány típus ellenőrzi és biztosítja, hogy a domain az igénylő tulajdonában vagy kezelésében van. A tanúsítvány a biztonságos munkamenet kialakítását 128 bites vagy annál magasabb kulcsokkal teszi lehetővé a böngésző és a webszerver között. Általánosságban elmondható a mai tanúsítványokról, hogy minden modern böngészőben megfelelően működnek és megjelenik a zöld lakat a hivatkozás részben is.

Az EV tanúsítványok a lehető legmagasabb biztonságot kínálják a weboldalra látogatók számára. A látogatók erről egy zöld lakattal és a címsávban jól észrevehető zöld színnel kiemelt háttérrel vannak informálva, melyben a cégről szóló információk találhatóak, aki számára a tanúsítvány készült. Az EV SSL tanúsítvány használatával minden vállalat kijelenti, hogy számára az internetes biztonság fontos és hogy az adott tanúsítványokat használó legjobb vállalatok közé szeretne tartozni. Az EV tanúsítványok a banki és pénzügyi területeken vannak használva, webes projektek körében is alkalmazást nyernek, melyek a biztonságot és a minőséget helyezik előtérbe. EV SSL tanúsítvány választásával sosem fogja csalódás érni.

A szolgáltatásmegtagadással járó támadás (Denial of Service vagy DoS), más néven túlterheléses támadás, illetve az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadás (Distributed Denial of Service, DDoS) informatikai szolgáltatás teljes vagy részleges megbénítása, helyes működési módjától való eltérítését jelenti. A szolgáltatásmegtagadásos támadás egy meghatározott alkalmazás, operációs rendszer ismert gyengeségeit, vagy valamilyen speciális protokoll tulajdonságait (gyengéit) támadja meg. Célja, hogy az alkalmazás, vagy rendszer elérésére feljogosított felhasználókat megakadályozza a számukra fontos információk, a számítógép-rendszer vagy akár a számítógép-hálózat elérésében. A támadás eredményeképpen a rendszer nagyon lelassul, elérhetetlenné válik, esetleg össze is omolhat. A lényege, hogy lehetőség szerint megakadályozza a célgép elérését.

Általánosságban elmondható, hogy a feltelepített kiszolgálók bizonyos alap szolgáltatások ellátására fókuszálva kerülnek kialakításra és nem foglalkoznak elég mélyen a biztonság kérdésével. Fontos a vállalkozások életében olyan szigorú szabályokat lefektetni és technikákat alkalmazni, amik megakadályozzák a később ebből fakadó problémákat, így a cég jelentős anyagi károktól kímélheti meg magát ilyen esetekben.

Igény esetén szerver üzemeltetés, karbantartás keretén belül vállaljuk különféle kiszolgálók teljes felülvizsgálását, beállítását, hogy az az adott környezetben a lehető legstabilabban, biztonságosabban üzemelhessen tovább. Egyéni igényeivel keressen bátran minket elérhetőségeink valamelyikén.

Általunk használt technológiák

A szolgáltatások menedzselése ezen keresztül már nem is lehetne egyszerűbb.

 • Cloud Linux

  Javítja a kiszolgáló stabilitását, biztonságát úgy, hogy a felhasználókat külön izolált környezetben futtatja, limitálja azok erőforrásait, illetve különböző szoftverekhez visszamenőleg is biztonsági frissítéseket nyújt.

 • KernelCare

  Folyamatos javításokat biztosít az elérhető biztonsági résekre, anélkül frissítve a kiszolgálót, hogy az újra kellene indítani.

 • Cpanel

  A cPanel az egyik legismertebb Linux alapú olnine hosting kezelő felület, mely a legtöbb felhasználó kedvence, mivel számos könnyen kezelhető, sokoldalú eszközével könnyíti meg a mindennapokat.

 • Softaculous

  Egy applikáció telepítő, mely több száz szoftver telepítését teszi lehetővé automatizáltan egyetlen kattintással.

 • SpamHero

  Be spam free today!

  Fejlett spam és vírus szűrő, mely megszabadít bennünket a kéretlen levelek közel 98%-tól.

 • Hosting App

  Hamarosan!

123456

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.