+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Telefonközpont

Telefonközpont szolgáltatásunkon keresztül olcsóbban, vagy ingyen telefonálhat céges, belföldi, vagy nemzetközi szinten. Az internet nyújtotta kiterjedt hálózatnak köszönhetően az IP telefon rendkívül jól használható a belső kommunikáció költséghatékony megvalósítására. Több telephelyet is összeköthetünk biztonságos VPN kapcsolatokon keresztül, ahonnan a telephelyek között ingyen hívhatják egymást a munkatársak, a cégen belül dolgozó személyek. Továbbá lehetőség van a rendszerhez csatlakoztatni normál telefonos vonalat is, így egy külső számot hívva elérhetővé téve a belső melléken található kezelőt. Ha felkeltettük érdeklődését, keressen minket bátran elérhetőségünk valamelyikén egyéni árajánlatainkkal kapcsolatban.

Kérek egy árajánlatot

Ismerje meg az AlcimiAir technikai hátterét

Több éves tapasztalatunk van a webhosting rendszer üzemeltetés terén, mely a hobbi oldalaktól kezdve a komplex webalkalmazások kiszolgálásáig egy igen széles skálán terjed.

Szerver biztonság

A szervereinknek a Deninet Kft. szigorúan őrzött szerverterme nyújt otthont, melyre a biztonsági szolgálat 7/24-ben vigyáz és harmadik fél számára nem biztosít hozzáférést.

Alcimi hálózat

Széles sávú belföldi és külföldi hálózat. Jelenleg 10Gbit BIX belföld és 1Gbit IX Reach nemzetközi sávszélességgel rendelkezünk. A lehető legjobb forrásokból, hogy Angliától egészen Kínáig a lehető legalacsonyabb válaszidővel legyenek elérhetőek szolgáltatásaink.

Tűzfal és fejlett DDoS védelem

Tűzfal rendszerünk megvédi az internet felől érkező DDoS és egyéb támadási formákkal szemben is. Kiemelten fontos számunkra, hogy ne legyen a szolgáltatásainkban ebből fakadó kimaradás.

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.