+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Egyéni tűzfal megoldások

Egyéni tűzfal szolgáltatásunk keretein belül az ügyfél igényeihez igazítva alakítjuk ki a saját tűzfalát, mely ennek megfelelően a lehető leghatékonyabban szűri a hálózati adatforgalmat. A tűzfal szolgáltatáson felül biztosítunk naplózott, korlátozott hozzáférésű proxy-t, amely szűri a megnyitott weboldalakat, letöltött fájlokat és blokkolja a veszélyes tartalmakat, kéretlen reklámokat, amelyek további potenciális veszélyeket rejtegethetnek magukban.

Megrendelés

Egyéni tűzfal, azaz védett webtárhely szolgáltatás

A webtárhely szolgáltatás tökéletes választás kis, vagy közepes látogatottságú blogok, hobbi weboldalak, webshopok számára.

Startup Csomag Silver Csomag Gold Csomag Elixir Csomag
Sávszélesség Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Aldomain Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Tárterület 5GB 10GB 15GB 25GB
Domainek 1 3 5 10
E-mail fiókok 3 5 10 20
Adatbázisok 1 3 5 10
FTP fiókok 10 20 40 Korlátlan
Max CPU használat 100% 200% 400% 600%
Max Memória használat 1GB 3GB 4GB 6GB
Max IO használat 5Mb/s 10Mb/s 15Mb/s 20Mb/s
Ingyenes SSL
Napi biztonsági mentés
Alkalmazás telepítő
Több PHP verzió választható
cPanel-t tartalmazza
Cloud Linux biztonság
Speciális Spam védelem
24/7 Támogatás
Megrendelés Megrendelés Megrendelés Megrendelés

Jelenlegi VPS akciók az AlcimiAirtől

Válasszon igényeinek megfelelő VPS (Virtuális Privát Szerver) megoldást, mely garantálja a költséghatékony s egyéni megoldások biztos hátterét, legyen az akár egy weboldal, céges levelezés vagy egy privát felhő stb. a felhasználás széles skálája áll Ön előtt.

Csomagok betöltése folyamatban...

Ismerje meg az AlcimiAir rack üzemeltetési környezezének technikai hátterét

Több éves tapasztalatunk van a webhosting, rendszer üzemeltetés terén, mely a hobbi oldalaktól kezdve a komplex webalkalmazások kiszolgálásáig egy igen széles skálán terjed.

Szerver biztonság

A szervereinknek a Deninet Kft. szigorúan őrzött szerverterme nyújt otthont, melyre a biztonsági szolgálat 7/24-ben vigyáz és harmadik fél számára nem biztosít hozzáférést.

Alcimi hálózat

Széles sávú belföldi és külföldi hálózat. Jelenleg 10Gbit BIX belföld és 1Gbit IX Reach nemzetközi sávszélességgel rendelkezünk. A lehető legjobb forrásokból, hogy a Angliától egészen Kínáig a lehető legalacsonyabb válaszidővel legyenek elérhetőek szolgáltatásaink.

Tűzfal és fejlett DDoS védelem

Tűzfal rendszerünk megvédi az Internet felől érkező DDoS és egyéb támadási formákkal szemben is. Kiemelten fontos számunkra, hogy ne legyen a szolgáltatásainkban ebből fakadó kimaradás.

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.