+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Seo analizáció, keresőoptimalizálás

Napjainkban egyre fontosabb minden vállalkozás számára, hogy céges weboldala minél jobb helyezést érjen el a tematikus keresők kulcsszóalapú találati listáján. Mi erre kínálunk megoldást. Egyéni analízis szoftverünkkel seo ellenőrzést végzünk, ami segít a weboldal számára a foglalkozáskörében legjobb kifejezések megtalálásában, amivel a lehető legjobb keresési eredményeket érhetjük el. Továbbá segítünk a tartalmak javításában is, hogy az eredmények mérhetően jobbak legyenek, mint az optimalizáció előtt. Ha felkeltettük az érdeklődését, a kapcsolat menüponton keresztül keressen meg minket egyéni árajánlataink kapcsán.

Kérek egy árajánlatot

Ismerje meg az AlcimiAir technikai hátterét

Több éves tapasztalatunk van a webhosting, rendszer üzemeltetés terén, mely a hobbi oldalaktól kezdve a komplex webalkalmazások kiszolgálásáig egy igen széles skálán terjed.

Szerver biztonság

A szervereinknek a Deninet Kft. szigorúan őrzött szerverterme nyújt otthont, melyre a biztonsági szolgálat 7/24-ben vigyáz és harmadik fél számára nem biztosít hozzáférést.

Alcimi hálózat

Széles sávú belföldi és külföldi hálózat. Jelenleg 10Gbit BIX belföld és 1Gbit IX Reach nemzetközi sávszélességgel rendelkezünk. A lehető legjobb forrásokból, hogy a Angliától egészen Kínáig a lehető legalacsonyabb válaszidővel legyenek elérhetőek szolgáltatásaink.

Tűzfal és fejlett DDoS védelem

Tűzfal rendszerünk megvédi az Internet felől érkező DDoS és egyéb támadási formákkal szemben is. Kiemelten fontos számunkra, hogy ne legyen a szolgáltatásainkban ebből fakadó kimaradás.

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.