+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Rendszergazdai szolgáltatások

Rendszergazdai szolgáltatások keretein belül nyújtunk segítséget azon személyek, cégek számára, akiknek nem az informatika a szakterületük vagy nincs meg a szükséges tapasztalatuk a saját hálózatuk, rendszereik, weboldaluk üzemeltetéséhez. Továbbá nincs szükségük állandóan egy helyi informatikusra, aki támogatná a termelést. Erre találtuk ki azt a gazdaságos megoldást, ahol az ügyfeleink a ténylegesen elvégzett szolgáltatás ellenértékét fizetik ki. A lentebbi táblázatban megtalálja az erre vonatkozó árajánlatainkat.

Megrendelés

Rendszergazdai szolgáltatások

Áraink irányárak. Keressen minket bizalommal és kedvező, személyre szabott árajánlatot kínálunk Önnek.

Havi óraszám szükséglet Ár Rendelés
1 óra 6000 Ft / megkezdett óra Megrendelés
2-5 óra 5500 Ft / megkezdett óra Megrendelés
6-10 óra 5000 Ft / megkezdett óra Megrendelés
11-21 óra 4500 Ft / megkezdett óra Megrendelés
22-40 óra 4000 Ft / megkezdett óra Megrendelés

Jelenlegi VPS akciók az AlcimiAirtől

Válasszon igényeinek megfelelő VPS (Virtuális Privát Szerver) megoldást, mely garantálja a költséghatékony s egyéni megoldások biztos hátterét, legyen az akár egy weboldal, céges levelezés vagy egy privát felhő stb. a felhasználás széles skálája áll Ön előtt.

Csomagok betöltése folyamatban...

Biztonságos Webhely és Adatvédelem

Az SSL tanúsítványok védik a felhasználók kényes adatait az internetes kapcsolatok továbbitassa során illetve nagyobb biztonságérzetet biztosítanak az online vásárlásokkor.

SSL tanúsítványok beszerezhetőek itt

Az SSL tanúsítványok olyan kis fájlok, amelyek különféle tanusítvánmyokbl és egy digitális kulcsból tevődnek össze. Ezek validálják a személyek vagy cégegek online azonosságát. Ezeket a webszerverre telepítve a https protokoll engedélyezésével lehetőségünk nyílik a webkiszolgáló és a böngésző közötti biztonságos adatkapcsolat kialakítására. Ennek eredetiségét általában a böngésző hivatkozás mezőjénél megjelelő zöld lakat jelez vissza számunkra. Kiállítását a különböző SSL regisztrátorok végzik mint pl. a Comodo, GeoSSL stb.

Ez a tanúsítvány típus ellenőrzi és biztosítja, hogy a domain az igénylő tulajdonában vagy kezelésében van. A tanúsítvány a biztonságos munkamenet kialakítását 128 bites vagy annál magasabb kulcsokkal teszi lehetővé a böngésző és a webszerver között. Általánosságban elmondható a mai tanúsítványokról, hogy minden modern böngészőben megfelelően működnek és megjelenik a zöld lakat a hivatkozás részben is.

Az EV tanúsítványok a lehető legmagasabb biztonságot kínálják a weboldalra látogatók számára. A látogatók erről egy zöld lakattal és a címsávban jól észrevehető zöld színnel kiemelt háttérrel vannak informálva, melyben a cégről szóló információk találhatóak, aki számára a tanúsítvány készült. Az EV SSL tanúsítvány használatával minden vállalat kijelenti, hogy számára az internetes biztonság fontos és hogy az adott tanúsítványokat használó legjobb vállalatok közé szeretne tartozni. Az EV tanúsítványok a banki és pénzügyi területeken vannak használva, webes projektek körében is alkalmazást nyernek, melyek a biztonságot és a minőséget helyezik előtérbe. EV SSL tanúsítvány választásával sosem fogja csalódás érni.

A szolgáltatásmegtagadással járó támadás (Denial of Service vagy DoS), más néven túlterheléses támadás, illetve az elosztott szolgáltatásmegtagadással járó támadás (Distributed Denial of Service, DDoS) informatikai szolgáltatás teljes vagy részleges megbénítása, helyes működési módjától való eltérítését jelenti. A szolgáltatásmegtagadásos támadás egy meghatározott alkalmazás, operációs rendszer ismert gyengeségeit, vagy valamilyen speciális protokoll tulajdonságait (gyengéit) támadja meg. Célja, hogy az alkalmazás, vagy rendszer elérésére feljogosított felhasználókat megakadályozza a számukra fontos információk, a számítógép-rendszer vagy akár a számítógép-hálózat elérésében. A támadás eredményeképpen a rendszer nagyon lelassul, elérhetetlenné válik, esetleg össze is omolhat. A lényege, hogy lehetőség szerint megakadályozza a célgép elérését.

Általánosságban elmondható, hogy a feltelepített kiszolgálok bizonyos alap szolgáltatások ellátására fókuszálva kerülnek kialakításra és nem foglalkoznak elég mélyen a biztonság kérdésével. Fontos a vállalkozások életében olyan szigorú szabályokat lefektetni és technikákat alkalmazni, amik megakadályozzák a később ebből fakadó problémákat, így a cég jelentős anyagi károktól kímélheti meg magát ilyen esetekben.

Igény esetén szerver üzemeltetés, karbantartás keretén belül vállaljuk különféle kiszolgálók teljes felülvizsgálását, beállítását, hogy az az adott környezetben a lehető legstabilabban, biztonságosabban üzemelhessen tovább. Egyéni igényeivel keressen bátran minket elérhetőségeink valamelyikén.

Általunk használt technológiák

A szolgáltatások menedzselése ezen keresztül már nem is lehetne egyszerűbb<./h2>
 • Cloud Linux

  Javítja a kiszolgáló stabilitását, biztonságát úgy, hogy a felhasználókat külön izolált környezetben futtatja, limitálja azok erőforrásait. Illetve különböző szoftverekhez visszamenőleg is biztonsági frissítéseket nyújt.

 • KernelCare

  Folyamatos javításokat biztosít az elérhető biztonsági résekre, anélkül frissítve a kiszolgálót, hogy az újra kellene indítani.

 • Cpanel

  A cPanel az egyik legismertebb Linux alapú olnine hosting kezelő felület, mely a legtöbb felhasználó kedvence, mivel számos könnyen kezelhető, sokoldalú eszközével könnyíti meg a mindennapokat.

 • Softaculous

  Egy applikáció telepítő, mely több száz szoftver telepítését teszi lehetővé automatizáltan eggyetlen kattintással.

 • SpamHero

  Be spam free today!

  Fejlett spam és vírus szűrő, mely megszabadít bennünket a kéretlen levelek közel 98%-tól.

 • Hosting App

  Hamarosan!

123456

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.