+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Vpn

A Vpn, avagy más néven virtuális privát hálózat nem más mint egy biztonságos alagút két végpont között. Általában akkor használjuk, amikor egy biztonságos belső hálózatot szeretnénk elérni belülről, egy olyan helyről, ami nyílt vagy nem biztonságos. Ilyenek általában a repülőterek, kávéházak stb. ingyenes wifi hálózatai. A modern vpn típusok esetében kialakult csatorna forgalmát egy erős titkosítással védjük az interneten keresztül, így az illetéktelenek nem tudják lehallgatni a kommunikációnkat. Üzleti felhasználásra irodák, vállalkozások számára egyéni megoldásaink vannak igényektől függően. Ha Önnek is szüksége van egy vpn szolgáltatásra és felkeltettük az érdeklődését, akkor keressen meg minket elérhetőségeink valamelyikén egyéni árajánlatainkkal kapcsolatban.

Kérek egy árajánlatot

Ismerje meg az AlcimiAir technikai hátterét

Több éves tapasztalatunk van a webhosting, rendszer üzemeltetés terén, mely a hobbi oldalaktól kezdve a komplex webalkalmazások kiszolgálásáig egy igen széles skálán terjed.

Szerver biztonság

A szervereinknek a Deninet Kft. szigorúan őrzött szerverterme nyújt otthont, melyre a biztonsági szolgálat 7/24-ben vigyáz és harmadik fél számára nem biztosít hozzáférést.

Alcimi hálózat

Széles sávú belföldi és külföldi hálózat. Jelenleg 10Gbit BIX belföld és 1Gbit IX Reach nemzetközi sávszélességgel rendelkezünk. A lehető legjobb forrásokból, hogy a Angliától egészen Kínáig a lehető legalacsonyabb válaszidővel legyenek elérhetőek szolgáltatásaink.

Tűzfal és fejlett DDoS védelem

Tűzfal rendszerünk megvédi az Internet felől érkező DDoS és egyéb támadási formákkal szemben is. Kiemelten fontos számunkra, hogy ne legyen a szolgáltatásainkban ebből fakadó kimaradás.

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.