+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Kiváló minőségű VPS szerverek csak nálunk!

Stabil, könnyen kezelhető és laggmentes szolgáltatást kapsz a pénzedért!

Bronz
Ezüst
Arany
Platina
Titán
Gyémánt

Processzor

Memória

Háttértár

Sávszélesség

Szüksége vagy egy vps-re, de nem tudja, hogy melyik lenne az Ön számára legideálisabb választás? Keressen minket elérhetőségeink valamelyikén és segítünk az optimális döntés meghozatalában.

Mi kell tudni a Virtuális Privát Szerverről?

A VPS teljes jelentése Virtual Private Server

A fizikai kiszolgáló egy adatközpontban van elhelyezve

A VPS a kiszolgálón belül fut

A VPS az egyéni igények alapján széleskörűen testre szabható

A VPS erőforrásai rugalmasan bővíthetőek az elvárásokhoz illeszkedve

A VPS futáskörnyezete, szinte azonos egy fizikai gépével

Tudnivalók a VPS csomagjainkról

Azonnali telepíthető

Korlátlan adatforgalom

Nagy telepítő ISO választék

Robusztus Raid 10 alapok

Ingyenes SSL telepítés kérésre

Fejlett DDoS védelem

Teljes root hozzáférés a szerverhez

Webes kezelőfelület

Egyszerű migráció / skálázhatóság

Heti biztonsági mentés

Széleskörű operációs rendszer támogatás

Egyéni tűzfalszabály beállítási lehetőség

Válasszon VPS szolgáltatása mellé egy menedzser felületet, amivel könnyen vezérelheti azt

Ezekkel a felületekkel a VPS minden szolgáltatása könnyedén beállítható, így könnyen üzemeltethetővé és adminisztrálhatóvá válik, amivel időt takaríthat meg.

A cPanel egy online, Linux alapú web hosting kezelőfelület, amely grafikus felületet és automatizálási eszközöket kínál, ezzel egyszerűsíti a weboldal üzemeltetésének folyamatát.

A Plesk egy kereskedelmi web hosting platform, melynek segítségével egy szerver-adminisztrátor új weboldalakat, viszonteladói fiókokat, e-mail fiókokat és DNS-Recordokat hozhat létre egy webes felületen keresztül.

Az InterWorx egy Linux alapú webes kezelőfelület dedikált szerverekhez és VPS-ek hez. Ez a felület mind a rendszergazdáknak és felhasználóknak egyaránt hasznosak az üzemeltetés, adminisztrálás során.

Választható operációs rendszerek

Megrendelésnél kiválaszthatja, hogy milyen operációs rendszert telepítsünk fel az Ön VPS-ére!

Windows

Linux

CentOS

Ubuntu

Debian

Fedora

Miért jó választás az AlcimiAir az Ön számára?

Az AlcimiAir csapata nagy szakértelemmel rendelkező szakemberek áll, akik mögött hosszúra nyúlt szakmai tapasztalat húzódik meg. Ha problémája van vagy segítségre van szüksége, hozzánk bátran fordulhat informatikai kérdéseivel, biztos találunk rá megoldást. Nap mint nap keressük az új technológiákat és nyílforráskódú megoldásokat a szolgáltatásaink bővítésére s azok minőségének javítására.

Gyors mint a villám

Szervereink és szolgáltatásaink teljesítmény optimalizálta, hogy a rendelkezésre álló erőforrásainkból a lehető többet tudjuk kihozni. Ennek eredménye képen javul a szolgáltatás hatékonysága, csökkennek az elérési idők és növekedik profit és csökkennek a kiadások.

Biztonságos

A biztonság az egyik fő kulcsszavunk! Törekszünk a biztonsági hiányosságok folyamatos feljkutatására és azok mielőbbi megszüntetésére. Legyen az szoftveres sérülékenység vagy egy nem nem optimális, naprakész beállítás. A weboldalánál használjon Ön is ingyenes ssl tanusítványt a látogatói biztonságáért!

Kiszámítható

Áraink jól előre kalkulálhatóak és nincsenek rejtett költségek! Így Ön is tudhatja, hogy mire vállalkozik és jövőbelátóan tervezheti üzemeltetési költségei meglepetések nélkül. Hosszabb távú, nagyobb méretű előfizetés esetén további kedvezmények érhetőek el, melyekkel még tovább csökkenthetőek a kiadások.

Support

A kiemelt szolgáltatásaink mellé 7/24 terméktámogatást nyújtunk az év minden napján. Ha Önnek esetleg kérdése vag valamilyen problémája van. Akkor terméktámogató kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a kérdése mielőbbi megválaszolásában vagy a probléma mihamarabbi megoldásában.

Ismerje meg az AlcimiAir VPS üzemeltetési környezezének technikai hátterét

Több éves tapasztalatunk van a webhosting, rendszer üzemeltetés terén, mely a hobbi oldalaktól kezdve a komplex webalkalmazások kiszolgálásáig egy igen széles skálán terjed.

Szerver biztonság

A szervereinknek a Deninet Kft. szigorúan őrzött szerverterme nyújt otthont, melyre a biztonsági szolgálat 7/24-ben vigyáz és harmadik fél számára nem biztosít hozzáférést.

Alcimi hálózat

Széles sávú belföldi és külföldi hálózat. Jelenleg 10Gbit BIX belföld és 1Gbit IX Reach nemzetközi sávszélességgel rendelkezünk. A lehető legjobb forrásokból, hogy a Angliától egészen Kínáig a lehető legalacsonyabb válaszidővel legyenek elérhetőek szolgáltatásaink.

Tűzfal és fejlett DDoS védelem

Tűzfal rendszerünk megvédi az Internet felől érkező DDoS és egyéb támadási formákkal szemben is. Kiemelten fontos számunkra, hogy ne legyen a szolgáltatásainkban ebből fakadó kimaradás.

Kérdése van?

Ha a jobb oldalon felsorolt kérdések között nem találta meg kérdésére a választ, akkor keressen minket bizalommal elérhetőségeink egyikén!

Kapcsolat
Amennyiben hozzáférsz a regisztrációnál megadott email címhez, csupán kérj egy jelszó emlékeztetőt, és kiküljük a jelenlegi email címre az új jelszavadat!
Ha már nem férsz hozzá az email címhez, akkor írj a support@alcimiair.hu e-mail címünkre, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.
Elméletben ha felhívod a szolgáltatód tudakozóját, ott a robot bemondja a választási lehetőségeket és kérhető az Emelt-díjas SMS szolgáltatás aktiválása is.
Másik opció pedig, hogy felkeresed az üzletet és személyesen kéred az Emelt-díjas SMS küldés engedélyezését!
A sikeres befizetést követően körülbelül pár percen belül aktiválásra kerül automatikusan a megrendelt szolgáltatás.
Igen a következő országokból lehetséges: Szerbiából/Romániából és Szlovákiából
Igen, bővíthető. A hosszabbításhoz csak egyenlítsd ki az egyenleged az aktiválni kívánt szolgáltatás árához mérten.

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.