+36 (1) 690-04-14 support@alcimiair.hu
Regisztráció Bejelentkezés (0)

Webtárhely hosting általános weboldalak számára

A webtárhely szolgáltatás tökéletes választás kis-és közepes méretű weboldalak számára, mint pl. blogok, hobbi weboldalak, kisebb webáruházak vagy céges weboldalak.

Startup Csomag Silver Csomag Gold Csomag Elixir Csomag
Sávszélesség Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Aldomain Korlátlan Korlátlan Korlátlan Korlátlan
Tárterület 5GB 10GB 15GB 25GB
Domainek 1 3 5 10
E-mail fiókok 3 5 10 20
Adatbázisok 1 3 5 10
FTP fiókok 10 20 40 Korlátlan
Max CPU használat 100% 200% 400% 600%
Max Memória használat 1GB 3GB 4GB 6GB
Max IO használat 5Mb/s 10Mb/s 15Mb/s 20Mb/s
Ingyenes SSL
Napi biztonsági mentés
Alkalmazás telepítő
Több PHP verzió választható
cPanel-t tartalmazza
Cloud Linux biztonság
Speciális Spam védelem
24/7 Támogatás
Megrendelés Megrendelés Megrendelés Megrendelés

Szolgáltatások a webtárhelyen belül

A következő szolgáltatások érhetőek el a webtárhelyen belül.

E-mail levelezés

Gyorstelepítő

Ftp hozzáférés

Adatbázisok

Több mint 400 webalkalmazás telepíthető néhány kattintással a Softaculous automata telepítőjével

Telepítse fel még ma weboldalát a hatalmas kínálatból, csupán néhány pillanat alatt.

A Wordpress egy nyilt forráskódú tartalomkezelő rendszer, amely Php-t és Mysqlt használ a működéséhez. Ahhoz, hogy működjön egy webszerverre kell telepíteni, mely kiszolgálja a látogatók felé.

A Joomla! egy ingyenes és nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer a webes tartalmak közzétételéhez. Az mvc keretrendszerre épül, amely a CMS-től függetlenül használható.

A Concrete5 egy nyílt forráskódú tartalomkezelő rendszer a World Wide Web és az intranetes tartalmának közzétételére. A concrete5-t az egyszerű használatra tervezték, olyan felhasználók számára, akik csak minimális technikai ismeretekkel rendelkeznek.

Az eyeOS egy olyan webes munkaasztal, amely a felhőalapú számítástechnikai koncepciót követve lehetővé teszi a felhasználók közötti együttműködést és kommunikációt. Elsősorban PHP-ben, XML-ben és JavaScript-ben íródott.

A phpBB egy internetes fórum motor PHP alapon. A "phpBB" név a PHP Bulletin Board rövidítése. A GNU általános nyilvános licenc alatt elérhető, így a phpBB ingyenes és nyílt forrású.

A MyBB, korábban MyBBoard és eredetileg a MyBulletinBoard egy ingyenes és nyílt forráskódú szoftver, amelyet a MyBB Group fejlesztett ki.

Az OTRS, egy nyílt forrású hibajegykezelő rendszer inicializációja. Egy ingyenes és nyílt forráskódú hibajegy rendszer, amelyet egy vállalat, vagy bármely szervezet használhat jegyek kezelésére.

A Magento egy nyílt forráskódú e-kereskedelmi platform, amelyet PHP-ben írnak. A szoftvert eredetileg a Varien, Inc amerikai magánvállalkozás fejlesztette ki Kalifornia államban, Culver City-ben, önkéntesek segítségével.

A bbPress egy fórumszoftver, melyet a WordPress alkotói készítettek. Könnyen beállíthattó a WordPress.org oldalán belül.

Tekintsük át, hogy mi is van a webtárhely csomagjainkon belül

További információk a könnyebb áttekinthetőség érdekében.

Webtárhely tulajdonságok

99,8% rendelkezésre állás

Flexibilis, könnyen használható adminisztrációs felület

7 napos pénzvisszafizetési garancia

Ingyenes szolgáltatásaink

Ingyenes html alapú weboldal készítő, több mint 100+ témával

Ingyenes weboldal költöztetés, domain transzfer

400+ ingyenesen telepíthető webalkalmazás a Softaculous segítségével

cPanel menedzsment felület

Mindenből mindig a legújabb

Számos hasznos, könnyen használható funkció

Részletes, interaktív adminisztrációs felület

Futtatókörnyezet és adatbázisok

Mysql, Pgsql adatbázis szerver

Számos php modulo: Curl, CPAN, GD Library, ImageMagick

Programozási, leíró nyelvek: Php, Html

Miért jó választás az AlcimiAir az Ön számára?

Az AlcimiAir csapata nagy szakértelemmel rendelkező szakemberek áll, akik mögött hússzúra nyúlt szakmai tapasztalat húzódik meg. Ha problémája van vagy segítségre van szüksége, hozzánk bátran fordulhat informatikai kérdéseivel, biztos találunk rá megoldást. Nap mint nap keressük az új technológiákat és nyílforráskódú megoldásokat a szolgáltatásaink bővítésére s azok minőségének javítására.

Gyors mint a villám

Szervereink és szolgáltatásaink teljesítmény optimalizáltak annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló erőforrásainkból a lehető legtöbbet tudjuk kihozni. Ennek eredményeképpen javul a szolgáltatás hatékonysága, csökkennek az elérési idők, növekedik profit és csökkennek a kiadások.

Biztonságos

A biztonság az egyik kulcsszavunk! Törekszünk a biztonsági hiányosságok folyamatos felkutatására és azok mielőbbi megszüntetésére. Legyen az szoftveres sérülékenység vagy egy nem megfelelő beállítás. A weboldalánál használjon Ön is ingyenes SSL tanusítványt a látogatói biztonságáért!

Kiszámítható

Áraink előre kalkulálhatóak és nincsenek rejtett költségek! Így Ön is tudhatja, hogy mire vállalkozik és jövőbelátóan tervezheti meg üzemeltetési költségeit meglepetések nélkül. Hosszabb távú, nagyobb méretű előfizetés esetén további kedvezmények érhetőek el, melyekkel még tovább csökkenthetőek a kiadások.

Support

A kiemelt szolgáltatásaink mellé 7/24 terméktámogatást nyújtunk az év minden napján. Ha Önnek esetleg kérdése, vagy valamilyen problémája akad, akkor kollégáink készséggel állnak rendelkezésére a kérdése mielőbbi megválaszolásában, vagy a probléma mihamarabbi megoldásában.

Ismerje meg az AlcimiAir webtárhelyeinek technikai hátterét

Több éves tapasztalatunk van a webhosting, rendszerüzemeltetés terén, mely a hobbi oldalaktól kezdve a komplex webalkalmazások kiszolgálásáig egy igen széles skálán terjed.

Szerver biztonság

A szervereinknek a Deninet Kft. szigorúan őrzött szerverterme nyújt otthont, melyre a biztonsági szolgálat 7/24-ben vigyáz és harmadik fél számára nem biztosít hozzáférést.

Alcimi hálózat

Széles sávú belföldi és külföldi hálózat. Jelenleg 10Gbit BIX belföld és 1Gbit IX Reach nemzetközi sávszélességgel rendelkezünk. A lehető legjobb forrásokból, hogy a Angliától egészen Kínáig a lehető legalacsonyabb válaszidővel legyenek elérhetőek szolgáltatásaink.

Tűzfal és fejlett DDoS védelem

Tűzfal rendszerünk megvédi az Internet felől érkező DDoS és egyéb támadási formákkal szemben is. Kiemelten fontos számunkra, hogy ne legyen a szolgáltatásainkban ebből fakadó kimaradás.

Copyright 2014-2022 © alcimi ltd - Minden jog fenntartva.